Höstsemester del 1

Det här har varit ett år då våra planerade semestrar inte har blivit som de var tänkta från början. Det började ju i juni med SAS pilotstrejk, som gjorde att den sedan länge planerade Torontoresan gick i stöpet kvällen före avresan. Vi fick leta efter annat resmål och kom till slut i väg till Belgrad i Serbien och det blev trots allt en bra semester över min födelsedag.

Vi hade sedan planerat att åka i väg på en bilsemester till Tyskland och Österrike i september som vi brukar försöka göra med lite vandring i Alperna, men då kom min förflyttning till Västerås och en fordonsutbildning i vägen. Så det blev till att ändra planerna igen.

Nu blev det två veckors semester i oktober och den första veckan tillbringade vi, tillsammans med min pappa, i Calahonda på spanska solkusten mellan Malaga och Marbella. Vi flög med Ryanair från Västerås flygplats till Malaga och det är väldigt smidigt när man bor i Västerås. Det känns som att man är incheckad och genom säkerhetskontrollen bara ett ögonblick sedan man åkte hemifrån. Likadant är det när man kommer hem igen – efter att ha fått bagaget så är man hemma inom tio minuter.

Marie och jag var här även förra året i oktober, så det är kända domäner för oss. Det blev sol och bad samt god mat och dryck och ren avkoppling i en vecka. Marie och jag gjorde en utflykt med lokalbussen till Marbella på torsdagseftermiddagen, men annars höll vi till i Calahonda hela tiden.

Utsikt från balkongen
Utsikt från balkongen
Vid poolen
Vid poolen
I poolen
I poolen
Under ett apelsinträd på Apelsintorget i Marbella
Under ett apelsinträd på Apelsintorget i Marbella
På väg ner mot hamnen i Marbella
På väg ner mot hamnen i Marbella