Tisdag-onsdag

Igår hade jag en lugn dag på kontoret med lite administrativt arbete.

I morse blev det tidig väckning och redan vid klockan fyra gick jag hemifrån. Efter att ha bytt om till uniformen och blåst in mig tog jag en kopp kaffe och lite medhavd frukost i Personallokalerna.

Jag skulle åka med elev idag och när vi tagit ut tågorder och fordonslista åkte vi taxi ut till depån. Där dygnsklargjorde vi en trevagnars X40. Sen körde vi ner till spår 3 på Centralen och bytte ände.

Direkt när vi var klara med kontrollerna i andra förarhytten blev det avgång. Nu var klockan tio över sex och det här var morgonens andra avgång mot Göteborg.

Efter uppehåll i Köping, Arboga, Örebro C, Örebro S och Kumla stannade vi på spår 5a i Hallsberg vid tjugo i åtta och lämnade över till den väntande föraren som skulle fortsätta till slutdestinationen.

Vi gick för att ha en halvtimmes rast i Personallokalerna.

Kvart över åtta stod vi vid spår 3 där en X40 från Göteborg var på ingång. Vi bytte av föraren och när tiden var inne lämnade vi Hallsberg.

Det blev samma väg tillbaka och när vi rullat in till spår 1a på Västerås C vid tio i tio blev vi avbytta. Nu var vårt arbetspass över och vi gick upp för att ta en kaffe i Personallokalerna.

Jag gick till vårt instruktörsrum för att göra lite administrativa sysslor innan jag gick hem.