Söndag

Veckan avslutades med ett eftermiddags-/kvällspass som startade klockan 12. Efter att ha skrivit ut fordonslistorna och tagit ut tågorder gick jag ut till spår 25 där X2:an stod och väntade. Jag började med klargöringen och när jag var färdig kunde jag köra ner till Norra Bantorget där det väntade furnering.

Vid kvart över två blev det avgång från spår 12a och som vanligt skulle jag köra till Linköping. Efter att ha stannat i Södertälje och Norrköping blev jag avbytt i Linköping där jag direkt gick bort till Personallokalerna för att ha min rast. Idag var det knappt tre timmars rast och då åt jag min matlåda och kollade på TV bland annat nästan hela sammandraget från dagens Formel1-tävling i Ungern.

Strax före sju bytte jag av föraren på X2:an som precis stannat på spår 2 och snart var vi på väg norrut. Det var samma uppehåll på tillbakavägen och drygt fem minuter efter tidtabell stannade jag på spår 19b på Stockholm C. Därefter blev det avfurnering på Norra Bantorget samt toatömning i Hagalund innan jag parkerade på spår 29 och tog min ryggsäck och gick mot utgången när klockan närmade sig tio.

Nu är jag ledig två dagar innan det är dags att jobba igen.