Onsdag

Även idag blev det X2 till Göteborg, men efter att ha parkerat bilen i Hagalund tog jag pendeln ner till Centralen. Strax efter klockan 10 stod jag vid spår 10 när mitt tågsätt kom inrullande. Jag bytte av föraren och efter några minuter var det dags att stänga dörrarna och börja färden mot Göteborg. Solen tittade fram efter vägen.

Den här avgången hade uppehåll i Södertälje, Katrineholm, Skövde och Herrljunga. När jag tjugo över ett stannade på spår 3 på Göteborg C var det före tidtabell. Jag gick till Personallokalerna för att äta min matlåda och när jag var klar fortsatte jag bort till hotellet för att ta det lugnt ett par timmar.

När klockan passerat fyra var det dags att gå tillbaka till järnvägsstationen för att förbereda återfärden. Vid halv fem blev det avgång och vi hade uppehåll på samma ställen som under nerresan. Inga konstigheter inträffade och jag kunde planenligt stanna på spår 17b på Stockholm C på utsatt tid. När det var synat och klart fortsatte jag fram till Norra Bantorget där avfurnering vidtog och efter det körde jag ut till Hagalund för toatömning och fick sedan lämna över fordonet till depåpersonalen som väntade på spår 21. Sedan kunde jag gå till parkeringen och ta bilen och åka hem.