Måndag-tisdag

Gårdagen var en kontorsdag där jag kunde avverka lite pappersarbete. Bland annat bokförde jag fredagens uppföljning i datasystemet. Jag hann också med några avsnitt på årets självstudier – så kallad e-learning – gällande trafiksäkerhetsfortbildning, hjärt-/lungräddning samt fordonsfortbildning. Dessutom provade mina instruktörskollegor och jag ett utkast till ett nytt formulär som vi kommer att använda under fordonstesterna framöver. Det gäller att vi kan fylla i formuläret såväl i surfplattorna, i telefonerna som på datorerna och det ska gå att maila iväg det efter ifyllnad.

Jag skulle ha haft ytterligare en dag på kontoret idag, men på grund av den ständiga förarbristen blev det ändring. Jag fick ett reservpass mellan klockan sju på morgonen till halv två på eftermiddagen. Nu blev det trots allt inte så stor skillnad för mig. Det var lugnt hela tiden men om det hade uppstått ett behov stod jag ju till förfogande för Operativa Personalledningen.

Jag fortsatte med självstudierna och gjorde klart alla avsnitt. Det blev fika och prat med kollegor i Personallokalerna och jag kunde till och med klara av mitt årliga Medarbetarsamtal med min Gruppchef. Det blev matlådelunch och mer fika och när klockan slog halv två kunde jag byta om för att sedan bege mig hemåt.