Onsdag

Jag skulle ha kört Regina till och från Linköping i morse egentligen men igår eftermiddag upptäckte jag att Fordonsledningen hade ändrat så att det skulle vara X12 på den körningen. Jag har ju ännu inte fått fordonsutbildning på X12 så det var bara att ringa Personalplaneringen för att byta arbetspass. Jag fick då samma pass som igår istället medan en kollega fick ta mitt pass.

Alltså start fem i fyra i morse och taxi ut till depån där jag började klargöra min trevagnars X40. Ungefär vid femtiden körde jag ner till spår 5 och bytte ände och var då klar för avgången vid kvart över fem.

Inga konstigheter inträffade på väg mot Hallsberg utan allt gick väldigt bra. När jag stannat på spår 2 vid tjugo i sju lämnade jag över till en kollega, som tidigare jobbade i Hagalund men som nu jobbar i Göteborg, som fick köra resten av vägen.

Jag hade nu en och en halv timmes rast och den tillbringade jag i uppehållsrummet.

Vid tjugo över åtta stannade en multipel X40 på spår 3 och jag bytte av föraren som kört från Göteborg. Inte heller på tillbakavägen mot Västerås hände något utöver planen och jag stannade på spår 1a på Västerås C enligt tidtabell vid fem över halv tio. En Hagalundskollega tog över och jag kunde därmed gå direkt till omklädningsrummet för att byta om och åka hem.

I morgon är det fridag, men sen väntar en jobbhelg.