Möten

Idag var det uppföljningsmöte i projektet om att reducera antalet viltpåkörningar som började i mars förra året. Jag åt frukost hemma och gick sedan till bussen och åkte ner till Centralen. Där gick jag upp till Personallokalerna för att ta en kopp kaffe och träffade då på min handledare som jag hade de första två praktikperioderna under lokförarutbildningen. Han är också med i projektet så vi gick ner och satte oss på tåget till Stockholm. Väl framme åt vi lunch på en restaurang på Centralen innan vi gick bort till SJs huvudkontor där mötet skulle hållas.

Efter ett bra möte gick vi tillbaka till Centralstationen för att hoppa på tåget tillbaka till Västerås och sen återstod bara bussresan hem för mig.

Hemma hämtade jag bilen och åkte direkt till bussbolaget där nästa möte vankades klockan 18 – Personalmöte. Vi – både fast anställda och extrapersonal – fick information om hur läget är just nu under riktig lågsäsong som det det alltid är under de första månaderna på året och hur det ser ut med körningar under resten av året, lite om tidrapportering, avläsning av färdskrivarkort, uppföljning samt planer för framtiden med mera.