Onsdag

Hade väckning redan klockan ett och en timme senare var jag på väg i bilen i regnet mot Hagalund. Efter att ha ätit frukostmackan och fikat samt skrivit ut dagens fordonslistor och tagit ut tågorder gick jag strax efter klockan fyra bort till Nya Vagnhallen där min X2:a stod och värmde sig på spår 15. Jag började klargöringen och allt gick bra och när det var dags fick jag köra ner till Norra Bantorget där Cateringservice började furneringen. Klockan sex var allt klart och jag kunde rulla fram till spår 12a där jag lämnade över till föraren som skulle köra direkttåget till Göteborg.

Jag hann upp till Personallokalerna några minuter innan det var dags att gå ner till spår 3 där snart första tåget från Uppsala rullade in. Jag bytte av föraren och gick till andra änden för att göra mig klar. Körde sedan ett ”varv” på Uppsala med stopp i Märsta och Knivsta i båda riktningarna. När jag stannat på spår 3 igen på Stockholm Central lämnade jag över till den väntande föraren och gick sedan upp till Personallokalerna för en timmes rast.

Vid halv tio ankom en multipelkopplad X2:a från Göteborg till spår 17b och jag bytte av föraren. När ombordarna synat klart körde jag direkt ut till Hagalund för toatömning och parkerade sedan på spår 23. Sen kunde jag gå mot utgången eftersom dagens pass var slut. Jag satte mig i bilen och åkte hemåt. I morgon är jag ledig men på fredag jobbar jag igen.