Onsdag

Två timmar tidigare start mot igår, så det blev väckning redan klockan 3 och en timme senare var jag på väg i bil mot Hagalund. Solen höll precis på att gå upp.

Soluppgång
Soluppgång

Strax efter klockan 6, när jag var klar med dagens förberedelser och frukostfikat, gick jag ut till X2:an som stod inne i Nya Vagnhallen på spår 15. Där klargjorde jag och körde sedan ner till Norra Bantorget för sedvanlig furnering. Vid kvart över åtta avgick vi från spår 11 på Centralen och efter uppehållen i Södertälje och Norrköping lämnade jag över spakarna till näste förare i Linköping.

Strax före klockan 12, efter knappt två timmars rast, stod jag i solen och väntade på spår 2. Jag bytte av föraren och snart var vi på väg. Uppehåll på samma ställen som när jag körde söderut. Inga konstigheter inträffade och jag rullade in och stannade på spår 18b på Stockholm C ett par minuter före tidtabell. Där blev jag avbytt eftersom tågsättet skulle gå söderut igen efter en vändning i Karlberg, så jag gick till pendeltåget för att ta mig ut till bilen i Hagalund och sedan åka hem.

Nu är jag ledig torsdag och fredag – sedan väntar jobb i helgen.