Onsdag

Strax före klockan 5 checkade jag ut från hotellet och gick bort till Personallokalerna för att äta innehållet i frukostpåsen. Vid halv sex gick jag ut till mitt tågsätt på spår 4 som bestod av två multipelkopplade X2:or.

Klockan 6 blev det avgång och jag rullade ut från Göteborg med nästan 500 resenärer ombord och satte kurs på Stockholm utan stopp på mellanliggande stationer. Det var tidvis ganska dimmigt även idag.

På grund av andra tåg före oss vid Alingsås, passage av arbetsområdet Töreboda – Laxå med reducerad hastighet, pendeltåg framför oss efter Gnesta samt ett regionaltåg före oss efter Södertälje var vi till slut 15 minuter sena när jag stannade på spår 17 på Stockholm C. Efter att hela tågsättet var synat körde jag ut till Hagalund, passerade genom toatömningen och fick till slut lämna fordonen på spår 14 i Nya Vagnhallen. Därefter tog jag bilen för att åka hem.

På eftermiddagen skiftade jag till vinterdäck på bilen, så nu är jag förberedd på att vintern ska slå till 🙂 Imorgon har jag ledig dag.