Jour

Eftersom det blev så sent i natt fick jag börja mitt jourpass på Centralen klockan 12 i stället för som planerat klockan 11. Första timmen var det lugnt men så ringde Operativa och gav mig arbete. Det var en X2:a som skulle klargöras i Hagalund och sedan köras in till Centralen, så jag gick till pendeln för att ta mig ut till Hagalund.

Hann med att prata lite med min gruppchef innan jag gick ut till spår 46 där tågsättet skulle stå. Spåret var dock tomt när jag kom dit men Platskontrollen meddelade att verkstan skulle köra ut X2:an om tio minuter. När fordonet körts ut började jag klargöra och kunde sedan köra ner till Norra Bantorget för furnering och därefter fram till spår 10 där jag lämnade över till föraren som skulle köra till Göteborg.

Sen gick jag upp till Personallokalerna igen och tog det lugnt framför TV:n. Inget mer behov av mig fanns under resten av passet och vid halv åtta kunde jag återigen gå till pendeln för att åka ut till Hagalund. Denna gång för att där ta bilen och åka hem.

Nu är det två dagars ledigt innan det är dags på fredag igen.