Onsdag

Idag började jag vid halvnio-tiden i Hagalund och efter att ha tagit ut dagens ordrar och pratat både med kollegor och min ena chef var det dags att gå bort till Ulriksdal för att ta pendeln in till Centralen. Där träffade jag min handledare och sedan var det hög tid att gå ner till spår 12 dit vår X2:a kom inrullande efter att ha fått furnering.

Strax efter klockan 10 rullade vi iväg mot Karlstad med uppehåll i Södertälje Syd, Katrineholm, Hallsberg, Degerfors samt Kristinehamn. Inga konstigheter inträffade under vägen och när vi stannat i Karlstad bytte vi ände och förberedde för returen som skulle köras av en förare från Karlstad. Jag gick först till personallokalerna för att äta min matlåda och sen till hotellet där vi hade dagrum bokade under den tre och en halv timmar långa rasten.

Klockan 17 var det tid att gå ut för att ta emot X55-tåget vi skulle köra tillbaka och vi löste av föraren som kört dit. När vi bytt ände och gjort alla kontroller före avfärd inväntade vi avgångstiden och körde sedan iväg. Inte heller under returfärden inträffade några konstigheter och vi rullade in på Stockholms Central två minuter före körplanen. Där blev vi avbytta och jag satt kvar i tåget för att lifta med det ut till Hagalund. I morgon är jag ledig men på fredag är det körning igen.