Hemåt

Å vad skönt med en sovmorgon – hade mobilalarmet på 8.30. Gick ned en timme senare för att äta frukost i lugn och ro. Sedan tog jag det lugnt nån dryg timme innan kollegan som skulle ta över bussen ringde och meddelade att han närmade sig.

När han checkat in på hotellet satt vi oss i foajén och gick igenom resan dag för dag och sen gick vi för att äta lunch tillsammans. När vi ätit klart och tagit det lugnt och pratat om allt möjligt ringde vår inhyrda förare och meddelande att nya gruppen var på gång till hotellet inom kort. Vi gick tillbaka för att möta bussen. När jag plockat ut det sista av mina saker från bussen, åkte kollegan med bussen för att tanka, tvätta och städa och jag kunde sätta mig i hyrbilen för att köra hemåt.

Fast riktigt hemåt blev det inte på en gång. Min svägerska har fyllt jämnt i dagarna och skulle ha fest på svärföräldrarnas gård, så resan gick först dit. Marie hade tagit med sig andra kläder som jag bytte om till och så blev det en riktigt trevlig kväll.

När klockan närmade sig midnatt åkte vi hemåt. Tankade hyrbilen och lämnade tillbaka den vid hyrbilsfirman och så kom pappa och hämtade oss och skjutsade oss hem. Riktigt skönt att vara hemma igen och få sova i sin egen säng 🙂