Umeå – Tärnaby

Åkte till bussgaraget i Umeå på förmiddagen för att tvätta och städa bussen. Fyllde på  kylarvätska samt kollade oljan. På väg tillbaka in till stan stannade jag vid en mack för att tanka. Sen åkte jag till hotellet för att hämta mitt bagage samt checka ut. Därefter åkte jag till Willys för att handla vatten, pålägg, bröd m m som ska säljas i bussen.

Klockan 13 körde jag förra veckans grupp till flygplatsen och sedan var det bara att vänta någon timme tills planet från Hamburg landade. Gruppen jag ska ha den här veckan består av 11 personer, så det blir ganska behändigt att sköta om.

När alla väskor var lastade och gruppen ombord satte vi kurs på Tärnaby där vi ska övernatta i kväll. Ungefär halvvägs, mellan Lycksele och Storuman, stannade vi för fikapaus på en rastplats. Det var skönt i luften – ca 19 °C men ganska snart efter att vi åkt vidare mötte vi rejält med regn och temperaturen sjönk snabbt. Framme vid hotellet i Tärnaby stod termometern på 8 °C och friska vindar, men det regnade i alla fall inte. Vi åt middag direkt och sedan var det bara att gå till rummet för att ta det lugnt.

En tanke om “Umeå – Tärnaby”

  1. Hur äre i Tärnaby – Snö på toppar året om eller? Hoppas du tar många bilder PUSS