Umeå

Marie skjutsade mig ner till busstationen vid 8-tiden, där jag steg på Flygbussen mot Arlanda. Checkade in mitt bagage och gick till gaten. Väl inne i planet satt alla och väntade på att vi skulle få åka iväg, då man efterlyste en passagerare. Denne, som tydligen flugit från USA och sedan skulle vidare inrikes, var uppenbarligen inte ombord men bagaget var incheckat hela resvägen och följaktligen redan lastat på planet. Sålunda var man tvungen att lasta ur allt igen för att hitta personens bagage … Vi kom till slut iväg ca 40 minuter försenade …

Nåväl jag hade gott om tid och framme i Umeå tog jag bussen ner till centrum, där hotellet också ligger. Sedan tog jag det lugnt några timmar, eftersom min kollega som kört bussen den här veckan inte skulle anlända till hotellet förrän närmare klockan 18.

När gruppen kommit och allt bagage var urlastat åkte jag och min kollega ut till flygplatsen, eftersom han skulle flyga hem och jag skulle ta över bussen. När vi gått igenom bussen och gjort en överlämning sa vi hejdå till varandra och så åkte jag iväg för att parkera och gick sedan till hotellet för att äta middag med gruppen.

I morgon ska jag köra ut den här gruppen till flyget och så kommer gruppen som jag ska köra den kommande veckan.