Onsdag

Tågkörning och överliggning stod på schemat idag. Jag började inte förrän vid elvatiden på förmiddagen så jag fick sovmorgon.

Kvart över elva gick jag ner till spår 4b där en Regina var på ingående. När den stannat tog jag över och gick till andra änden för att göra mig klar.

Vid kvart i tolv blev det avgång och vi åkte iväg. Vi höll tiden ända till Virsbo. Där fick vi möta ett sent godståg och tappade drygt 5 minuter på detta.

När vi nådde slutdestinationen Fagersta Norra vid kvart i ett var det bara någon minut senare än planerat. Ombordaren synade igenom tågsättet och så kunde vi köra tillbaka till spår 1 på Fagersta Central där vi parkerade.

Det fick bli en snabb kopp kaffe i Personallokalen innan det var tid att gå ut till spår 3 för att byta av en X14 på väg från Ludvika. Den körde jag tillbaka till Västerås och jag blev avbytt direkt när vi stannat på spår 4b.

Nu var det en timmes rast och då passade jag på att äta min matlåda.

Vid kvart över tre stod jag vid spår 4b och väntade då samma Regina som jag körde tidigare ankom från Fagersta. Jag bytte av föraren som kört och gick till hytten i andra änden.

Det var nästan en timme till avgång så när alla förberedelser var klara gick jag upp till Personallokalerna för att ta en kopp kaffe på maten.

Vid tjugo över fyra åkte vi iväg och nu var destinationen Skinnskatteberg. Det är samma väg upp till Fagersta C och därifrån åker man ungefär en kvart i riktning ner mot Frövi.

Framme i Skinnskatteberg bytte jag ände och efter drygt 10 minuter körde vi tillbaka till Fagersta C. Det var inga resenärer som ville åka med oss på den här avgången.

När vi stannat på spår 3 på Fagersta C lämnade jag över till den väntande kollegan som skulle köra bort till Fagersta Norra på en gång.

Nu var klockan sex och min arbetsdag var slut. Det återstod bara att åka taxi bort till hotellet.

Jag åt middag på hotellet och tittade därefter på TV innan det var dags att släcka.