Lördag

Eftersom jag har långhelg nu så passade jag på att köra lite buss också. Det var ett damjuniorlag i fotboll som skulle till Stockholm och spela seriematch. Avresan från deras idrottsplats var inte förrän klockan 13, så jag kunde ta det lugnt på förmiddagen. Åkte sedan till garaget och kollade igenom bussen innan det var dags att åka iväg för att hämta upp laget.

Som förväntat var det väldigt lite trafik så här på en tidig lördagseftermiddag och resan gick utan problem. Framme vid konstgräsplanen i ett bostadsområde i Stockholm fick jag backa undan lite för att inte vara i vägen på parkeringen efter att alla spelare och ledare stigit av.

AX3 i Stockholm
AX3 i Stockholm

Solen sken men det var lite kalla vindar och jag var glad över att jag inte hade tagit för tunna kläder på mig. Tyvärr förlorade laget matchen med 3-4 efter att ha varit väldigt nära att kvittera precis i slutminuten.

Jag hade värmt matlådor i bussens ugn som spelarna och ledarna åt under hemfärden. När vi kommit tillbaka till Västerås och allt var urlastat ur bussen åkte jag till garaget för att göra i ordning bussen, vilket tog en dryg timme. Sen läste jag av mitt förarkort och efter det var det bara att åka hem.