Tisdag

Dags för en överliggning där passet inte började förrän klockan halv tre på eftermiddagen. Det passade bra eftersom Marie var tvungen att åka till Stockholm för att ansöka om visum för en kommande resa och hon vill inte gärna köra bil inne i Stockholm City. Så vi tog båda bilarna till Hagalund och fortsatte i en bil in till City och uträttade ärendet och väl tillbaka i Hagalund åkte hon hem igen och jag gick in på jobbet.

Mitt loktåg med 5 vagnar stod i Nya Vagnhallen på spår 10 och när jag kollat att allt var ok fick jag köra ner till spår 11 på Centralen varifrån vi skulle avgå vid tjugo i fyra. På grund av ett tidigare fordonshaveri var det lite förseningar och tågkö så vi kom iväg några minuter sent. Inga andra konstigheter inträffade på vägen ner mot Norrköping och som vanligt var det uppehåll i Flemingsberg, Södertälje, Vagnhärad, Nyköping och Kolmården.

Ankom spår 3b på Norrköping C några minuter före tidtabell vid halv sex och där väntade min Hagalundskollega på att byta av mig. Jag gick till Personallokalen för att äta min matlåda och efter det gick jag bort till hotellet för att checka in. Kvällen ägnades åt TV-tittande, bland annat åttondelsfinal i Champions League i fotboll mellan Monaco och Arsenal.