Lördag

Började vid åttatiden med att klargöra en X2:a som skulle gå till Strömstad via Uddevalla. När det var klart åkte jag ner till Norra Bantorget för att Cateringservice skulle kunna furnera och så anlände ombordpersonalen i taxi. Strax efter klockan 10 avgick vi från spår 11 och gjorde ett uppehåll för påstigande i Södertälje.

I Hallsberg blev jag avbytt och gick till överliggningen för att ha 1/4-tid i några timmar. Försökte sova ett tag men det var för varmt på rummet så jag kunde inte somna utan det fick bli TV-tittande istället. Vid halv två gick jag till Personallokalerna för att äta min lunchlåda och sedan vid tretiden var det dags att gå ut till spår 5b för att lösa av föraren på ankommande loktåg från Stockholm.

Jag gjorde rundgång med loket och efter att bromsprovet var klart var det bara att vänta en kvart eller så på att det skulle bli tid för avgång vid tio i fyra. Inga konstigheter inträffade under resan till Stockholm C och när tåget var synat och klart rullade jag iväg mot Hagalund. Efter att ha passerat toatömningen hamnade jag på spår 35 där det åter blev rundgång med loket och därmed var dagens arbetspass till ända och jag kunde ta bilen för att åka hem.