Lördag

Jag har inga praktikpass den här helgen, så då fick det bli lite busskörning istället. Åkte till garaget i väldigt god tid före körningen eftersom jag hade lite förberedelser att göra. Fick dock ringa jouren för att få en annan buss än den planerade då bussen jag skulle ha inte fanns på plats. När jag kollat igenom min ersättningsbuss var det dags att börja brygga kaffe och slå upp på termosar och plocka ihop kaffetillbehör och så lasta in allt i bussen. Nästa uppdrag var att åka och hämta smörgåsar till min och en kollegas körningar. När jag ställt in kollegans mackor i kylen och lastat in mina i bussen kunde jag börja rulla ut för att hämta upp gruppen. Det var ett företag utanför Västerås vars koncern firade 70-årsjubileum och skulle ha festligheter i Lundsbrunn strax utanför Götene.

Gruppen fikade i bussen under resan och efter drygt 3 timmar stannade jag vid konferensanläggningen och släppte av gruppen. Sedan parkerade jag bussen och så var det ungefär 6 timmars rast innan det var dags för hemfärd. Gick runt och tittade lite i omgivningarna samt umgicks med kollegor under tiden och så fick vi mat, så det gick ingen nöd på oss precis 🙂

Exakt på utsatt tid kunde vi påbörja återfärden och drygt 3 timmar senare var alla avsläppta och jag kunde återvända till garaget för att fixa till bussen precis som vanligt efter körning. Sedan var det bara att sätta sig i bilen för att åka hem och få lite sömn.