Söndag

Efter att ha kollat på starten i Formel-1-loppet i Kina, var det hög tid att hoppa in i duschen och göra sig klar för dagens bravader. Även i dag var det Irsta-Blixten som gällde. Dock med en annan buss och en annan linje. Åkte ner till Rocklunda där jag skulle ta över bussen och min kollega fick ta min bil upp till garaget. Körde sedan linjen tills det var slut och inga bussar till och från skolorna behövdes längre.

Åkte till garaget och städade bussen och precis när jag var färdig kom en kollega som skulle ha bussen på nästa körning, så då kunde jag lugnt åka hem för att äta mat. Tobias var hemma hos oss och hade lagat spaghetti med köttfärssås – jättegott! Skjutsade honom sedan till Hallstahammar där han skulle samåka med en av sina kurskompisar till utbildningen som han går på.

Även om jag inte har dubbade vinterdäck så tyckte jag att det var dags att byta till sommardäcken, så på väg hem åkte jag till garaget och fixade det. Det är så skönt när det väl är gjort 🙂 passade också på att tvätta av bilen när jag ändå var i gång …