Lördag

Så var det dags för lite busskörning igen. Den här helgen kör vi transporterna mellan skolor och idrottshallar under den stora handbollsturneringen Irsta-Blixten här i Västerås.

Men det är ju också SM-finaler i innebandy nere i Malmö, där Rönnbys damer ska möta IKSU från Umeå och den matchen ville jag gärna se. Därför tog jag ett kvällspass under lördagen, så att jag kunde sitta bänkad framför TV:n och heja på Rönnby! Det såg tungt ut efter första perioden (0-2), men så lossnade det och Rönnby vann finalen med 4-3. SM-GULD!!! Härligt!

Vid 18-tiden tog jag bilen och åkte ut till vårt garage en bit utanför stan för att parkera den där och så kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig ner till Rocklunda där jag skulle byta av en kollega. Jag körde en av de 4 linjerna, som går mellan Rocklunda-området och skolorna där lagen bor. Under lördagskvällen är det cup-disco och då ser vi till att alla lag kommer hem efter discot. Sista turen går vid 23.30 och sedan var det bara att åka ut till garaget för att städa bussen. När det var klart tog jag bilen för att åka hem och sova lite.