Fredag

Det blev även jobb på fredagen för mig. Började med att hjälpa till att montera hållare för soppåsarna i bussen jag skulle köra. Det är en av våra 4 nyinköpta bussar som är cirka ett halvår gamla och som användes som spelarbussar under fotbolls-EM tidigare i år. De har varit på omlackering och är nu klara för trafik. Sedan var det dags att äta lunch med kollegorna på jobbet innan mitt egentliga arbetspass började.

Åkte till en skola i centrala Västerås för att hämta en grupp från ett av våra gymnasier som varit där och uppträtt. All utrustning (instrument, ljudanläggning mm) tog stor plats men allt fick i alla fall plats. Körde till gymnasiet och lastade av. Sedan var det dags att hämta nästa grupp från samma gymnasium som varit i Surahammar för att uppträda och köra tillbaka för att lasta ur.

Sista körningen för dagen var en musikförening i Västerås som skulle på en föreställning på Folkoperan i Stockholm. Det var lite knöligt med trafiken när vi skulle in i Stockholm men vi kom i alla fall fram i god tid innan föreställningen började. Åkte sedan iväg för att leta efter parkering och när jag lyckats med det gick jag för att äta lite kvällsmat. Det var en kort föreställning så jag behövde inte vänta länge alls innan det var dags att köra fram och hämta upp gruppen igen och bege sig hemåt i nattmörkret.

När jag släppt av gruppen åkte jag upp till garaget för att tanka, tvätta och städa.