Skellefteå – Umeå

Sista dagen med den här gruppen. Det var endast transfer till Umeå flygplats, så vi kunde ta lite sovmorgon och lämnade inte hotellet förrän kl 10.30. Väl framme vid flygplatsen lastade jag ur allt bagage och sa adjö till alla innan de försvann in i terminalen. Sedan var det dags att kolla igenom bussen så ingen glömt något viktigt och jag städade snabbt ur det värsta samt putsade fönstren innan nästa grupp skulle komma.

Så var det dags att lasta nytt bagage – den här gruppen är ”bara” 27 pax och det märks när man lastar – förra gruppen var ju 33 st – jag stuvade väskorna som jag gjort hela veckan och plötsligt hade jag en halv bagagelucka tom när alla väskor var lastade 🙂

Sen åkte vi till Bjurholm för att besöka Älgens Hus precis som med förra gruppen och när det var avklarat körde jag tillbaka till hotellet i Umeå där de ska bo. Där väntade min kollega som tar över bussen fr o m i morgon. Vi lastade ur bagaget och åkte sedan i väg för att tanka och tvätta av bussen. Jag gjorde en ”överlämning” – dvs gick igenom det mesta med honom lite snabbt och sen var det dags att bege sig av hemåt eftersom jag har andra aktiviteter i veckan som kommer.