Måndag

Nu är det fina sommarvädret över – för ett tag åtminstone. Betydligt svalare väder och under eftermiddagen ska det komma regn.

Åt min medhavda macka samt kaffe tillsammans med kollegorna som också var på garaget tidigt, innan jag tog bussen och åkte ut mot startpunkten. Morgonturen kördes som vanligt utan avvikelser och sedan tog jag det lugnt under förmiddagsuppehållet på bussgaraget i Enköping.

Efter att ha ätit min matlåda var det dags för eftermiddagens turer. På första turen där det normalt är väldigt få som åker fick jag hela 6 st(!), men så kom en mamma till en av dem och hämtade sin dotter, så då var det ”bara” 5 kvar. Samtliga skulle till samma ställe ungefär halvvägs på turen. Sedan åkte jag in till Enköping, där jag fick en knapp halvtimmes rast innan nästa tur. Var tvungen att dra på lite värme i bussen – det var riktigt gråkallt och jag satt och småfrös. Andra turen avverkades även den och jag återvände in till Enköping för ytterligare en knapp halvtimmes rast innan sista turen. När även den var klar körde jag ner till platsen där jag parkerar bussen för natten och så fick jag vänta ett tag innan Marie kom och hämtade mig och vi åkte hemåt.