Fredag

Ytterligare en vecka har gått och nu är det bara nästa vecka kvar innan det blir påsklov 🙂

Förmiddagen bjöd inte på några överraskningar och eftermiddagen började som den brukar. Jag hann in till Enköping efter första turen med 4 minuters marginal innan nästa tur – perfekt för ett toalettbesök.

Det hade varit något invigningskalas på en låg- och mellanstadieskola utanför Enköping och de skolbussarna var försenade och skulle inte hinna in till Enköping för att köra hem sina högstadieelever. Jag fick frågan om jag kunde hjälpa till med transporten inifrån Enköping ut till låg- och mellanstadieskolan, där eleverna skulle få byta buss till den ordinarie. Eftersom den skolan inte ligger så långt ifrån den låg- och mellanstadieskola som jag kör till så tog jag med de andra eleverna också. Det var nästan så det blev överfullt i bussen, men som tur var så gick det bra. Jag anlände till ”min” skola några minuter senare än normalt och körde sedan hemturen som vanligt.

På sista hemturen fick jag endast 3 elever från gymnasiet, så den turen gick väldigt smidigt att köra och jag kunde parkera bussen och ta bilen hemåt för att fira helg.