Onsdag

Samma morgontur på skollinjen utanför Enköping och sedan till Högskolelinjen som extrabuss. Inte heller i dag behövdes mina tjänster, så jag skulle precis bege mig mot garaget, när chefen ringde och sa att det behövdes en ersättningsbuss för tåg till Sala omgående. Uppdraget utfördes och jag åkte tom tillbaka till Västerås. Precis när jag kommit fram till garaget behövdes en ny ersättningsbuss till Sala, men då jag inte hade haft nån rast sedan jag började, så tog en kollega körningen i stället.

Efter rasten körde jag som extrabuss till Eskilstuna på Högskolelinjen och var sedan ledig där i ca en och en halv timme och då åt jag lunch med kollegan som körde ordinarie bussen. Sedan skulle jag vara extrabuss på två avgångar mot Västerås. Det var inte så många studenter som åkte i dag så jag behövdes inte på nån av avgångarna och fick åka tom tillbaka till garaget.

När jag kommit hem var det dags för lite snöskottning. Jag har varit orolig för vårt altantak som det samlats en hel del snö på. Visserligen är det väldigt robust byggt, men man vet ju aldrig vad som kan hända om det blir riktigt töväder. Jag lånade ett teleskopiskt borstskaft från jobbet och köpte hederlig silvertejp på macken och så tejpade jag fast snöskyffeln på borstskaftet och kunde på så vis stå i vardagsrummet och skotta rent altantaket 🙂 Nu behöver jag inte oroa mig för att det ska rasa ihop på ett tag …