Torsdag

Det blev exakt samma uppföljningstur idag som jag hade igår. Var på jobbet vid halv tio för att prata med min instruktörskollega och även med min gruppchef.

Klockan elva började förarkollegan som jag skulle följa upp. På grund av spårhalka norr om Fagersta var tåget – en X14 – från Ludvika som vi skulle byta av idag 25 minuter sent, så det ankom först tjugo i tolv till spår 4b. Fem minuter senare hade vi bytt ände och var klara för avgång. Kollegan stängde dörrarna och så var vi på väg.

Nu hade det torkat upp väldigt bra och det var inte minsta tillstymmelse till halka. Allt gick enligt plan och efter ankomst till Fagersta Norra bytte vi ände och körde tillbaka till spår 1 på Fagersta C, där vi parkerade.

Även idag blev det medhavd matlåda till lunch i Personallokalerna.

Strax före två körde vi tillbaka till Fagersta Norra och därifrån avgick vi kvarten senare. Inte heller på tillbakavägen uppträdde något konstigt och vi stannade planenligt på spår 4b vid kvart över tre. Efter att den väntande kollegan tagit över fordonet gick vi upp till Personallokalerna.

Det blev en godkänd uppföljning även idag och jag rapporterade in detta i systemet. Jag satt även en stund för att förbereda nästa vecka. Om inget annat akut uppdrag måste utföras ska jag hålla på med uppföljningar även då.