Lördag

Även denna lediga lördag körde jag lite buss. Började vid halv åtta på morgonen med att kolla att bussen var ok och tog sedan kaffe och smörgås och pratade lite med några kollegor innan det var dags att åka iväg. Strax före halv nio stod jag vid ett hotell i centrala Västerås och snart kom resenärerna som var engelsktalande och här för att kolla på Junior-EM i friidrott som går av stapeln i Eskilstuna. Jag körde dem till arenan i Eskilstuna och återvände sedan till garaget eftersom det var ett tag innan nästa uppdrag.

I lunchrummet satt jag och drack kaffe och pratade med kollegor. Jouren ringde och frågade om jag kunde ta en tur ner på stan för att kolla exakt var vi kunde hämta upp ett bröllopssällskap eftersom det även pågick ett arrangemang i Västerås Centrum nämligen en Triathlon-tävling. När det var klart och återrapporterat återvände jag till garaget och snart var det dags att åka iväg igen. Nu var det en familj som hade släktträff som skulle hämtas på en adress och köras till ett friluftsområde där det väntade tävlingar och middag efteråt. När jag släppt av dem var det bara att direkt åka ner till den tidigare kollade upphämtningsplatsen av bröllopssällskapet. Min kollega – vi var två bussar – hade redan anlänt och vi fick stå och vänta ett tag innan gästerna dök upp. Dessa körde vi till ett ställe utanför Västerås där det väntade festligheter. Därmed var mina uppdrag slutförda för dagen och nu väntade bara transport till garaget och städning av bussen.

När jag var klar och hade parkerat åkte jag hem och hoppade in i duschen. Sen kom pappa och hämtade mig för nu väntade det middag hos mina föräldrar där Marie och svärföräldrarna redan hade varit ett par timmar. Det blev en väldigt trevlig kväll!