Hemma igen

Jag sov inget bra under natten och det var förmodligen en kombination av rädsla att försova mig (skulle upp redan klockan 6) samt att jag nog var ganska utvilad efter dagarna i Budapest. Även om jag varit igång hela dagarna och gått mycket, så har det verkligen inte blivit något nattsuddande och så har jag inte gått upp så tidigt på morgnarna.

I varje fall gick jag upp när mobilalarmet ringde och gjorde mig i ordning. Frukosten öppnade klockan 7 och jag tog hissen ner tio minuter före för att kunna hänga på låset. Men det var redan full fart i frukostmatsalen när jag kom dit, så det var bara att hugga in. Tjugo över checkade jag ut och gick direkt och hoppade in i den väntande taxin som skulle köra mig ut till flygplatsen. Där avverkades incheckning och säkerhetskontroll av bara farten och sedan kunde jag sätta mig och ta det lugnt någon timme innan det var dags för ombordstigning.

Planet landade sedan på Arlanda på utsatt tid och ett par timmar senare var jag hemma hos fru och katter 🙂

Marie och jag åkte sedan till mina föräldrar för att fira pappa på Fars Dag. I morgon är det dags för arbete igen.

Eftersom jag skrivit i bloggen från mobiltelefonen när jag var i Budapest har jag haft svårt att lägga ut bilder och därför tänkte jag lägga ut några bilder här istället:

Utsikt från planet
Utsikt från planet
Hotellet
Hotellet
Utomhuspool på Szechenyi-badet
Utomhuspool på Szechenyi-badet
Utsikt från slottet
Utsikt från slottet
Matteuskyrkan
Matteuskyrkan