Ledig lördag

Dagen ägnades till stor del åt innebandy – åkte till Grillby strax efter 12 och tittade först på när P97:orna vann mot Almunge med 9-4. Sedan var det dags att ta plats i sekretariatet under division 4-matchen mot Alunda – tyvärr blev det förlust med 4-7, dock stod det fortfarande 4-5 när det var drygt 10 sekunder kvar, men chansningen med tom bur lönade sig inte den här gången.

På väg hem var jag förbi svärföräldrarna för att hämta hem en stol, som hör till skåpet som Marie fått från sin farmor, och en dataskärm. Stannade också till vid ICA Maxi för att handla.

Kvällen ägnades åt TV-tittande. Först på herrarnas sprint i skidskytte, sen på Stjärnorna på Slottet. Vi avslutade med att titta på två filmer – på DVD hade vi Cockpit med Jonas Karlsson. Den var faktiskt riktigt underhållande. Till slut blev det en norsk film på Viasat Nordic – Huvudjägarna. Jag visste inget om filmen mer än att det var ett drama och det visade sig att det inte alls var vad jag hade förväntat mig av ett norskt drama. Den var väldigt rå och spännande och helt klart sevärd.