Lördag

Jag hade egentligen tänkt att vara ledig den här helgen, men när trafikledningen ringde igår och frågade om jag kunde köra eftersom det var lite kris, så tog jag en körning.

Bussen jag skulle ha är placerad på vårt lilla garage en bit utanför Västerås och den stod till och med inomhus, så jag fick lite tid över och kunde ta en fika i lugn och ro. Sedan åkte jag till idrottshallen där jag skulle hämta upp handbollslaget som skulle åka till Finspång för att spela match.

Vägarna var fina och resan tog 2 timmar och 20 minuter som planerat. Laget gick in för att byta om och jag parkerade bussen. Gick sedan in för att köpa lite fika och satte mig på läktaren för att se på matchen. Det blev vinst med 7 bollar och när alla var klara och satt i bussen satte jag kurs på Västerås igen.

När jag släppt av laget åkte jag ut till garaget igen för att tanka, tömma toan, tvätta och städa. Lämnade bussen inomhus för att torka – det var riktigt kallt ute – när jag startade bilen för att åka hem visade termometern på -16,5 °C – klart myggfritt 🙂