Tisdag

Så var det dags att jobba lite på hemmaplan igen. Efter att ha haft två dagar utan busskörning ska jag resten av veckan köra Sjukreselinjen. Eftersom jag aldrig har kört den linjen åkte jag med ett par svängar under gårdagen med kollegan som körde då för att få grepp om hur det fungerar.

Var på plats i god tid i morse och startade upp bussen och plockade i datorn som jobben kommer på, kortbetalningsterminalen samt mina egna saker. Hann med en kopp kaffe och åt den medhavda mackan innan det var dags att åka iväg upp till Sala för första turen. Ingen skulle dock åka så det blev till att återvända till Västerås tom. Nästa tur går via Hallstahammar till Köping – ingen ville åka då heller. Returen från Köping åkte jag också själv och eftersom ingen skulle åka upp till Sala heller blev det en tidig lunch på garaget.

Eftermiddagen består av två dubbelturer Sala – Västerås – Sala, men även under eftermiddagen var jag ensam i bussen. Kunde alltså tanka och spola av bussen samt parkera före utsatt tid. Få se hur det blir i morgon …