Tomkörning

Marie skjutsade mig till garaget och väl där så lastade vi ur allt ur bilen och in i bussen jag skulle ha. Det blev lite byten av bussar i planeringen för att allt ska stämma och det finns den utrustningen i bussen som jag behöver. Den buss jag fått nu har i alla fall spänningsomvandlare så att det finns 220 V – dock finns inga bra möjligheter att värma/koka vatten, men det ordnades genom att jag köpte 2 st vattenkokare.

När allt var urlastat ur bilen sa jag hejdå till Marie, som åkte hem igen och sedan fortsatte jag att installera mig i bussen. Fick åka iväg och köpa en plastdunk som jag kan ha vatten till kaffe i under resan. Kom till slut i väg lite senare än planerat, men egentligen var det ju ingen fara eftersom jag inte har någon fix-tid att passa. Dock vill jag ju gärna se Sveriges match i EM i kväll.

Knappade in hotellet i Umeå på GPS:en och gav mig iväg. Det var inte mycket trafik så det flöt på bra. Efter 4 timmars körtid stannade jag för lunch i Njurunda utanför Sundsvall. När jag ätit och fått min rast åkte jag vidare norrut och anlände till hotellet vid 19-tiden. Kollade med min kollega som kör ett fotbollslag som ska spela match här i morgon. Han låg ca en timme efter mig och vi ska bo på samma hotell, så vi bestämde att vi skulle äta något när han kom fram och sedan kolla på fotbollen.