Onsdag

Marie åkte med i bilen ner till bussen för att sedan ta bilen och åka till sitt jobb. Detta för att jag ska till Västerås med bussen efter att ha kört sista turen. Det är ju några dagar ledigt nu och då ska bussen in på verkstaden för service och diverse andra åtgärder och slutligen besiktas på måndag.

Morgonturen gick precis som vanligt smidigt och utan anmärkningar. Stannade kvar i Enköping på förmiddagen trots att det är onsdag, eftersom jag ändå ska till Västerås med bussen i kväll och kan tvätta och tanka då. Dammsög och torkade golvet invändigt i alla fall under uppehållet.

Hade en extrakörning innan ordinarie hemtur – det var åk 3-6 på låg- och mellanstadieskolan som haft friluftsdag på Enavallen och som skulle tillbaks till skolan.

De två hemturerna utfördes utan konstigheter och när sista eleven lämnats av åkte jag till garaget i Västerås och tankade samt tvättade bussen utvändigt. Efter att ha parkerat och hängt in nycklarna tog jag bilen (som Marie parkerat vid garaget) för att åka ut till vårt andra garage utanför Västerås, där vi skulle ha förarmöte. Tyvärr blev inte mötet så välbesökt som det borde ha varit men vi som var där pratade desto mer 🙂

Nu är det ledigt i 5 dagar 🙂 🙂