Fredag

Det var inte många som åkte med på morgonturen, så här sista dagen före lovet och det var ingen konst att hålla tiden eller ligga så där precis före normal tid.

Fick en extrakörning precis efter lunch – en tur som hade glömts bort, men som passade perfekt för min buss – det var åk 2 på ”min” skola som hade varit på studiebesök på Brandstationen i Enköping och skulle tillbaka till skolan och eftersom jag ändå skulle åka dit för att köra första hemturen, så tog jag den.

Första hemturen var även den ganska lugn – behövde inte köra till alla ställen och sparade tid på det och hann lugnt in till Enköping för nästa hemtur (6 minuter tillgodo 🙂 ) Även denna var relativt lugn och kunde spara tid genom att inte behöva köra till alla ställen. Kom tillbaka till bussgaraget i Enköping i väldigt god tid och kunde i lugn och ro njuta av en god kopp kaffe. Dock har jag börjat känna mig risig igen – hopplöst när förkylningen/influensan aldrig ger sig.

Från gymnasiet var det inte många som åkte och även sista turen gick snabbt och enkelt att köra. Bussen kommer att stå kvar ute vid ändhållplatsen under lovet, så jag kopplade loss pluspolskabeln från batteriet så att jag förhoppningsvis har lite ström kvar när jag ska starta upp efter påsk. En riktig ordentlig hagelskur dök upp från ingenstans när jag skulle åka hem i bilen – bilen var helt vit av hagel och så även vägen förstås och några kilometrar därifrån syntes inget spår av något hagel …

Nu är det påsklov 🙂