Onsdag

På onsdagar åker jag till Västerås efter morgonturen för att bl a tanka och städa/tvätta. Det kan också bli så att jag får köra några småkörningar i Västerås om det behövs. Idag var det dock lugnt på småkörningsfronten, så jag tankade och tvättade bussen utvändigt. Tog även lite kallavfettning där det var som värst med smuts. Efter tvätten körde jag in på ”gropen” för att slippa stå ute i kylan och byta en trasig sidomarkeringslykta. Verkstadspersonalen passade på att byta luftfiltret, som inte fanns hemma när bussen servades senast.

Jag fixade också en ny mikrofon till förarplatsen eftersom det var glapp i den jag hade. Åtgärdade även en kabel till en knapp på instrumentbrädan som tidigare i veckan orsakade glappkontakt efter att ha skakat loss pga ojämnheter på vägarna som jag kör på. Dammsög och moppade invändigt samt intog lunch innan jag åter styrde kosan mot Enköping för dagens hemturer.

Det var inte så många som skulle åka med första hemturen så jag var klar relativt snabbt och återvände in mot Enköping för att köra den sena hemturen. Den avlöpte helt enligt planen. Har sett ett antal älgar stå på en åker utefter skolturen på eftermiddagarna den här veckan. Idag var det 6 älgar samt två rådjur som stod och betade på åkern – väldigt pampigt att se 🙂

När jag kommit hem till Västerås var det dags att åka och kolla på innebandy – Rönnbys elitseriedamer spelade idag mot Örebro och vann med hela 19-1!!! Resultatet till trots var det en underhållande match eftersom båda lagen fortsatte att spela fastän det var stor klasskillnad.