Onsdag

Kom även idag i god tid ner till bussen och eftersom värmaren hade startat som den skulle, så satt jag kvar i bilen och lyssnade på radion ett tag innan motorn var uppvärmd tillräckligt för att startas och därmed få igång värmen inuti bussen på en gång. Lyssnade mer på radion i bussen medan jag åt frukost och läste igenom dagens VLT.

Morgonturen genomfördes utan minsta problem och vägarna var inte hala. Efter avslutad tur åkte jag ner till bussgaraget i Enköping för att plocka upp vår ena trafikledare, som åkt med en annan skoltur på morgonen. Dock skulle den bussen inte tillbaka till Västerås eftersom den hade extrakörningar i Enköping under dagen, så då fick trafikledaren lifta med mig till kontoret i Västerås.

Passade på att tanka bussen när jag ändå var i Västerås. Pratade med några kollegor i fikarummet och kollade lite vad verkstadskillarna höll på med för reparationer. Rensade ur kvarglömda klädesplagg o dylikt som legat ett bra tag i min buss. Efter lunch var det dags att åka tillbaka mot Enköping för eftermiddagens två hemturer. Hann också med att damma av instrumentbrädan medan jag väntade på avgång.

Hemturerna gick även de utan minsta problem och jag kunde lämna bussen för natten och ta min bil och åka hemåt …