Lördag – Kick-off dag 2

Efter frukost så gick min kollega som jag delar rum med och jag ut på en liten promenad. Tyvärr var vädret inte alls bra med regn och kall snålblåst så det blev ingen längre vandring. I stället gick vi upp på rummet för att ta det lugnt ett tag. Efter bara en kort stund sprack molntäcket upp solen tittade fram och då gav vi oss ut igen. Vi slog följe med andra kollegor som också skulle ner till centrum. Vi fikade och åt sedan en enkel lunch innan det var dags att återvända till hotellet för eftermiddagens aktiviteter.

Kl 14.30 hämtade bussen oss och körde oss till Michael Schumacher Kart & Event Center som ligger i Kerpen. Där fick vi registrera oss o sen var det dags för att köra – först ett 15 minuters tidskval – sedan 15 minuters semifinal-lopp och till slut gjorde de 9 bästa från varje semifinal upp i finalen. Det var fantastiskt roligt att köra, men man blir helt mörbultad i kroppen 🙂

Efteråt åkte vi tillbaks till hotellet för att snabbt fixa till oss innan det var dags för avfärd mot kvällens aktivitet – ett besök på en vingård i den lilla byn Rhöndorf utanför Bonn. Där fick vi gå ner i vinkällaren och provsmaka 3 olika sorters vitt vin samtidigt som ägaren berättade lite om vingårdens historia. När provsmakningen var klar gick vi upp för att äta middag. Kvällen avslutades med en promenad ut till vinrankorna i månskenet.