Onsdag

Min kollega kom och hämtade mig vid 9-tiden och så åkte vi mot Skavsta. Väl framme lämnade vi in hyrbilen och gick till terminalen. Flyget aviserades att vara ca 40 minuter sent, så vi hade gott om tid att få något i våra magar. När vi så småningom väl fick gå på planet hade redan de 40 minutrarna passerat, så vi skulle alltså bli ytterligare sena. Precis när de stängt dörrarna till planet och de höll på att avisa vingarna visade det sig att en av passagerarna i planet var panikslagen av rädsla för att flyga och kaptenen tog beslutet att passageraren skulle lämna planet. De fick öppna dörren igen och kalla tillbaka markpersonalen samt fixa en del pappersexercis och när vi väl taxade ut mot startbanan var vi 1 timme och 20 minuter försenade.

Flygresan som tog 2 timmar gick ganska fort och när vi landat i Eindhoven så kom vår skjuts efter bara några minuter och körde oss till bussfirman där bussarna stod.

Efter en kopp kaffe och några underskrifter, så var vi klara för avfärd. Vi åkte till Venlo och därifrån in i Tyskland och fortsatte upp mot Hannover, där vi vek av norrut mot Hamburg. Efter vägen stannade vi och tankade och åt middag. Sent på natten kom vi fram till vårt hotell i Burg, där vi skulle övernatta.