Måndag

Nu är det två veckors skolkörning som gäller! Det är meningen att en kollega och jag ska dela på en skollinje utanför Enköping två veckor i stöten. Det var den skollinjen som jag körde i sex månader förra vintern/våren (november 2008 – april 2009) då jag fortfarande bodde i Grillby, så det blir lite att återuppliva gamla minnen 🙂

Eftersom bussen gått på Irsta-Blixten i helgen stod den vid garaget i Västerås, fast normalt ska bussen stå där skollinjen börjar och slutar på dagarna. Åkte från garaget strax efter klockan sex på morgonen ut till startpunkten på skollinjen och körde sedan morgonturen som startar 7.30. Morgonturen är precis likadan till sträckningen som förra läsåret. Åkte därefter till bussgaraget i Enköping för att fika och ha rast samt lunch, innan eftermiddagsturerna drar igång. Sista hemturen (från gymnasiet och högstadiet) är en helt annan tur än den jag körde förra vintern, men fördelen är att bussen nu kommer tillbaka till utgångsläget på kvällen och att vi alltså slipper tomkörning.

Marie kom och hämtade mig vid vår bussparkering där skolturen börjar/slutar och så åkte vi till svärföräldrarna och åt middag. Under tiden som Marie var på ett möte i idrottsföreningen så skiftade jag till sommarhjul på hennes bil. Därefter åkte vi hem till Västerås.