Ledig lördag

På eftermiddagen åkte Marie och jag ut på en liten shoppingrunda. Började med att besöka en mattaffär för att inhandla en entrématta – det blir ju så mycket snö och grus innanför dörren när man kommer in nu under vintern och vi vill skydda trägolvet i hallen litegrand. Hittade en riktigt bra matta – som för övrigt liknar typen som vi har i mittgången i  bussarna 🙂 – och den blev perfekt i hallen!

Sen åkte vi till ett par affärer som säljer möbler och i den andra vi besökte hittade vi sådana fåtöljer vi vill ha i vardagsrummet framför TV:n. Så vi slog till och beställde hemkörning av dem i veckan som kommer.

Efter det stod en djuraffär på agendan där vi köpte kattsand till i princip halva priset och så köpte vi en ”katt-tunna” till kissarna – en klösmöbel som även går att krypa in i och leka med en råtta i ett gummiband eller att ligga uppepå för att ha lite uppsikt över vad som händer. När vi kom hem blev den genast ”invigd” av båda katterna 🙂

Vi var även till ett stort byggvaruhus där vi köpte ett nytt dörrhandtag till ytterdörren – vi har länge retat oss på vårt glappande innerdörr-handtag som sitter där nu.

Till sist handlade vi mat och lite andra förnödenheter innan vi åkte hem igen.