Torsdag

Enligt schemat skulle jag jobba i dag, men det fanns inte så mycket jobb, så det blev ingenting för mig. Jag åkte dock till jobbet vid 7-tiden ändå för att lämna över alla papper vi fick med oss när vi hämtade bussarna i Holland. Eftersom det är så kallt nu så finns det också alltid nåt att hjälpa till med på garaget – tina upp frusna lås, starta infrusna bussar med hjälp av starthjälp eller -kablar etc

På eftermiddagen när det var dags för fika ringde trafikledningen och undrade om jag fortfarande var i faggorna eftersom det behövdes en tågbuss. Jag var ute i garaget och höll på med lite handräckning, så det var klart att jag kunde ta körningen. Fick ta en buss som precis varit ute på en skolkörning så den var varm och skön och så drog jag iväg ner till Centralen. Jag skulle köra Västerås – Sala – Borlänge – Falun och det blev fullt i bussen, så SJ fick fixa taxi till de 7-8 resenärerna som inte fick plats.

När jag var klar i Falun var jag tvungen att ta en rast eftersom körtiden inte räcker fram och tillbaka, så jag åkte till McDonald’s vid Lugnet och åt kvällsmat innan jag styrde hemåt. Väl hemma vid garaget skulle jag tömma toaletten, men det kom inte ur något, så jag fick tina upp innehållet i tanken med några hinkar hett vatten i toan först. Sen gick det bättre att tömma. Efter det städade jag bussen invändigt och sen var det hög tid att åka hem.