Ledig måndag

I morse ringde rörmokaren och sa att de kommer i morgon förmiddag för att byta ventilen som läcker på vårt element. Det ska bli skönt att få det åtgärdat – även om det droppar mindre nu än från början, så är det lite oroligt i alla fall att ha en läcka i huset.

Marie och jag tog en tur upp till Sala-trakten för att köpa en julklapp. Jag ringde för att kolla om de hade det vi var intresserade av men när vi väl kom dit så visade det sig att det var slutsålt – men vi fick fika i alla fall och vi köpte några andra presenter. På väg tillbaka svängde vi in i Sala – det var nog 10-15 år sedan jag var i centrum av Sala – ja jag har ju kört tågbuss till Sala några gånger förstås, men då är man ju inte riktigt i centrum.  Men det var trevligt att gå och kolla i affärerna där – och det bästa var att vi hittade det vi var ute för att köpa! 🙂

Väl tillbaka i Västerås släppte jag av Marie hemma och åkte iväg för att ta vaccinationssprutan. Den här veckan gick det inte att ta på vår läkarmottagning, så jag fick åka ut till Eriksborg för att ta den. Det var ingen kö alls så det hela var gjort på mindre än 5 minuter tror jag. Få se om jag får nån känning av sprutan i natt eller i morgon.

Sedan åkte jag för att handla lite julklappar och det var inte så farligt med trafik eller med folk på stan, så det gick ganska smärtfritt faktiskt.